Remax Kaya Gayrimenkul Ofisi Beylikdüzü’nde Görkemli Bir Törenle Açıldı
Beylikdüzü’nün hızla gelişen gayrimenkul pazarına yeni bir dinamizm kazandıracak olan Remax Kaya Gayrimenkul Satış Ofisi, görkemli bir törenle kapılarını açtı.

Açılışa, MHP önceki dönem milletvekillerinden Dr. Hayati Arkaz da katılarak, işletme sahiplerine başarı dileklerinde bulundu.

Remax Kaya’nın genç ve vizyoner girişimcileri Fatih Kepenek ve Fatih Akar, Volkan Ulusoy açılışa katılan konuklarla tek tek ilgilenerek misafirperverlikleriyle tam not aldılar.
Bölgenin önde gelen iş insanları, siyasetçileri ve gayrimenkul sektör temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, samimi ve coşkulu bir atmosfer hâkimdi.
Profesyonel ekibiyle “güven, kalite ve kazanç odaklı” hizmet anlayışını benimseyen Remax Kaya, Beylikdüzü ve çevresinde gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış kazandırmayı hedefliyor.






