Solmazlar Yapı’dan İki Yeni Proje

featured

Solmazlar Yapı Beylikdüzü ilçesinde tamamlamış olduğu Yaşam Vadisi 1 ve Yaşam Vadisi 2 projeleri, Marin City projeleri sonrasında şimdide Sea Landscape City ve Wonderful Villaları projelerinin yapımına başladı.

İstanbul’un Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Solmazlar Yapı Beylikdüzü ilçesinde Sea Landscape City projesini deniz manzaralı ve lüks yaşam alanları konsepti ile hayata geçiriyor. Beylikdüzü ilçesinin en iyi noktaları arasında bulunan proje deniz manzarası açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, buhar ve dinlenme odası, çocuk oyun alanlarının yanısıra açık ve kapalı otopark, güvenlik hizmetleri ve bir çok sosyal imkanı sunuyor.

Marin City projesinin hemen yanında yapımına başlanan Sea Landscape City projesinde yer alan dairelerin tümü yüksek kaliteli malzemelerle inşa edilmiş ve modern tasarım anlayışına uygun olarak planlanmış. Ayrıca, proje konum itibariyle denize yakın bir noktada bulunuyor ve sahile yürüme mesafesinde yer alıyor.

Deniz manzaralı konutlar lüks bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Solmazlar Yapı tarafından yapımına başlanan Wonderful Villaları geniş ve ferah iç mekanları, yüksek tavanları, modern tasarımlı mutfakları ve özel havuzları, sakin bir yaşam tarzı sunuyor.

Proje içerisinde yer alan villalar, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilmiş ve her detayda kaliteye önem verilmiş. Villaların güvenliği, her villanın kendine özel alarm sistemi ve güvenlik kameralarıyla sağlanıyor. Ayrıca, proje içerisinde 24 saat güvenlik hizmeti de mevcut.

Wonderful Vilları projesinde, sosyal yaşam alanları da düşünülerek tasarlanmış. Proje içerisinde yer alan fitness merkezi, sauna, Türk hamamı ve açık yüzme havuzu gibi birçok sosyal alan, villa sakinlerinin keyifli vakit geçirebileceği imkanlar sunuyor.

Solmazlar Yapı’nın Wonderful Vilları projesi, yüksek kalite standartlarına uygun olarak inşa edilmiş lüks villalar sunuyor. Projenin konumu, İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Beylikdüzü’nde yer alması nedeniyle, sakin ve huzurlu bir yaşam sunarken aynı zamanda şehrin merkezine de kolay erişim imkanı sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Solmazlar Yapı’dan İki Yeni Proje

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin