Deniz İstanbul Mercan Konakları

featured

Deniz İstanbul’un ikinci etabı olan Mercan Konakları 1.105 konut ve 50 mağazadan meydana geliyor. 122 bin 500 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 234 adet 1+1, 312 adet 2+1, 511 adet 3+1, 48 adet 4+1 daire yer alıyor. Tüm daireleri deniz manzaralı olan Mercan Konakları’nın her katında 2 daire bulunuyor. Mercan Konakları’nda yer alan 1+1 daireler 66 metrekare, 4+1 daireler ise 213 metrekarelik büyüklükte tasarlandı.

Mercan Konakları’nda az katlı apartman konsepti yeniden yorumlandı
Denizi ve İstanbul’u bir araya getiren İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul bu hayali gerçeğe dönüştürüyor. Keleşoğlu Holding’in yıllar önce ilk örneklerini Ataköy’de tasarladığı az katlı apartman dairesinin konsepti Mercan Konakları’nda yeniden yorumlandı. Lüksü, konforu ve fonksiyonu bir araya getiren Mercan Konakları, “Teras Bahçe” ve “Balkon Bahçe“ alternatifleri ile konak içinde müstakil bahçe ayrıcalığını sunuyor. Mercan Konakları yere kadar uzayan pencereleri ve Fransız balkonları ile doğa ve ev arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor.


Denizİstanbul, 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyonun bir bütün olarak tasarlanması ile doğdu. Yerleşimde, yapılar birbirlerinin görüşünü kesmeyecek şekilde, yükseklikleri denize doğru alçalarak konumlanıyor. Blokların manzara hakimiyetinin, kaydırmalı yerleşim anlayışı ile sağlandığı Denizİstanbul’da blok aralarında minimum 20 metre mesafe aralıklarla farklı büyüklükte bahçe alanları yer alıyor. Marinaya komşu konumda yer alan Denizİstanbul Mercan Konakları’nda okul, hastane, alışveriş merkezi, günübirlik çarşı, restaurant, kafeler, sosyal ve sportif kulüp bulunuyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz İstanbul Mercan Konakları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin